Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 13.04.2013.
13:14
V. Tasić - Vesti A

Ribanje i zumba za lečenje stresa

Besparica, svakodnevni stres i brz tempo života neminovno utiču na sve, pa i na pevače. Iako obični ljudi misle da je poznatima lakše, jer imaju više novca, psihijatri kažu da nije tako. I naše estradne zvezde potraže stručnu pomoć u rešavanju svakojakih problema.

Sve lakše uz dete: Mina Kostić sa ćerkom

- Kakva depresija? Pa to je teška reč, to je dijagnoza! S time nikada nisam imala problema. Mogu da budem loše raspoložena, ali dovoljno je da pogledam moju ćerkicu i odmah mi je bolje. Svaki oblik lošeg raspoloženja rešavam igrajući se sa njom - kaže Mina Kostić.


- Kad upadnem u loše raspoloženje, kao što mi se desilo nedavno zbog lošeg vremena koje nas sve čini neraspoloženim, upadnem u stan moje Marije i napravim haos. Okrenem sve naglavačke, uzmem usisivač i krpu u ruke, pa sve prebrišem da blista, onako kako obe volimo da bude. Tako se lepo izmorim i oslobodim stresa, umorna uveče spavam kao beba. Najbolji lek za loše raspoloženje je rad po kući - otkriva Verica Šerifović svoj recept.

Marina Perazić ne krije da ima gomilu problema, a da joj nije zumbe, specifičnog oblika fitnes programa - poludela bi. Zahvaljujući zumbi, ne samo da je drastično smršala, već se tako oslobađa i lošeg raspoloženja.

Krpu u ruke: Verica Šerifović
 

- Bolujem od istih bolesti od kojih izgleda pati dobar deo čovečanstva. Nikad dovoljno para da se skrpi kraj s krajem, problemi se pojavljuju sa svih strana, stresa koliko hoćeš! Grcam kao i svi. Da mi nije zumbe, ne znam šta bih radila. To je za mene najbolji antistres program. Vežbam tempom koji je previše zahtevan i za nekog upola mlađeg od mene, ali sam zato u odličnoj psiho-fizičkoj kondiciji - kaže Marina.

Vanesa Šokčić

A, Vanesa Šokčić beži u prirodu ili spas od lošeg raspoloženja nalazi u radu.
- Kad mi naiđu moje bubice navalim da radim kao luda. Bilo šta, samo je važno da se nečim bavim. Monotonija i kad čovek sedi u kući a ne radi ništa je prava katastrofa koju uvek pokušavam da sprečim. Ili vežbam na spravama, ili spremam kuću. Ako su bubice žešće, jurim napolje, u prirodu u okolini Beograda, ne mareći da li je hladno, da li pada kiša ili sneg - otkriva Vanesa.

Pomogao mi psiholog: Mia Borisavljević

Mnogi imaju svoje lične recepte koje primenjuju kada ih uhvati loše raspoloženje. Pojedine žene spas traže u kupovini ili satiranju čokolade, ima i onih koji posegnu za nekom čašicom alkohola da se opuste. Mia Borisavljević ne krije da se obraćala za pomoć i psiholozima koji su joj pomogli da uvidi gde greši sa muškarcima.


- Imala sam razne drame s momcima i kada mi se sve smučilo otišla sam kod psihologa. Čovek mi je lepo objasnio da su krivi moji pogrešni izbori. Sada mi je posle stručnih saveta mnogo lakše da prebrodim probleme u životu - iskrena je Mia.
 

Karleuša kupuje cipele

Jelena Karleuša priznaje da stres najbolje i najuspešnije leči - šopingom. A, svoja iskustva deli i sa obožavaocima na Tviterima, pa je pre nekoliko meseci okačila fotografiju novih cipela koje je kupila da bi se rešila nervoze.
"I, taman kad sam počela da ujedam ugledah ove "bebice". Ništa ne smiruje stres kao šoping. Cipele su savršene, a ja mirna i srećna"- napisala je Karleuša ispod slike.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online