Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 07.03.2013.
22:41
Alo A

Vendi: Pajkića je tetka seksualno zlostavljala!

Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi osula je paljbu po poznatom scenaristi Nebojši Pajkiću, rekavši u svom otvorenom pismu da ga je "tetka noću seksualno zlostavljala".

Vesna Vukelić Vendi
 

Prozivanje je počelo zbog tvrdnji da je Vendi bila inspiracija Isidori Bjelici, supruzi Pajkića, za knjigu "Roman o preljubama“, zbog sms poruka koje je razmenjivala sa njenim suprugom. Pajkić je rekao "da je u pitanju pevačica koja je istrošena na štajgama i da voli seks koliko i radnik lopatu“, prenosi portal opera-17.com.


Evo i celovitog pisma koje je Vendi objavila na svojoj Fejsbuk fan stranici.

"Vidim da sam prinuđena da obavim parastos nad Nebojšom Pajkićem, koji na jedan vrlo nevešt način, po interpretaciji Gargamela, pod čijom je ezoteričnom kontrolom, što je vrlo prepoznatljivo i što svi znaju, zombirano govori ono što Gargijeve ili Gargamelove uši žele da čuju. Za to mu se ne može ništa zameriti, pa ajde da vam kažem, prihvatiću mu čak i kada me bude zvao da mi se izvinjava. Vrlo sam milosrdna prema njemu, zbog toga što je na njegovom DNK navoju, dijagnostifikovana mutacija gde su eksperti zaključili da je potpono i iluzorno pokušavati bilo šta sa njim više, jer se prenatalno znalo da on na svet dolazi sa amorfnom simbiozom. Kako nesreća nikada ne ide sama, imao je teško i traumatično detinjstvo, gde je u odsustvu simbolizacije majke, mesto zauzela umno i duševno obolela tetka.O tome se poverio i u "Utisku nedelje" pred 7 miliona ljudi, ali bez pojedinosti koje je meni pričao u najrezneženijim i poverljivijim momentima, gde ga je tetka noću zlostavljala i sexualno uznemiravala, a preko dana ga je vodila u crkvu na katarzu ne bi li ga ubedila kako je sve to Božja volja. Tako da je na prenatalnu dijagnozu dodatno stekao ili zaradio i abnormalnu šizofreniju. Tako je bio potpuno oformljen i pripremljen za partnera koji će mu dati telo, kako ne bi ostao zarobljen i zaboravljen u podrumu mesta "Visoko" odakle dolazi. Pošto očigledno nije mogao da bira, morao je da uskoči u "bilo šta" i tako je nasto "bračni saputnik" - Gargamel. I tu nije kraj mukama infiltriranog Pajkića u grubo telo nesnosnog i proždrljivog Gargamela. Prilikom pokušaja jednog seksualnog opštenja sa njim, tj. sa Gargamelom, on! tj. Gargi, ga je surovo povredio svojim nosem od 2 kg i 352 gr i naš Nebojša Pajkić je dobio potres mozga usled čega mu se javljaju hipermanični porivi i halucinantne ideje. Sva ta nesreća, propraćena zverskom fizionomijom Gargamela uslovili su Pajkića na RUKOBLUD! Uostalom toga se nikada i nije odrekao od puberteta jer kroz rukoblud je sazrevao, postajao osećajniji i društvano zreliji, a zbog "temperamentnosti" morao je da se prazni 2-3 puta dnevno. Takav vid olakšanja uz devijantnu tetku trasirali su mu put na kome ga je Gargamel usisao i smestio u svoja 2.352 kg živog nosa. Taj usisani NUS ili duh ili Nebojša Pajkić, više nije mogao tako iskasapljen da bude obrazac Frojdovom sledbeniku, Vilhelmu Rajhu. Duboko zaglavljen u nosnoj pećini smlaćenog Gargija, N. Pajkić ejakulira kroz njegove džinovske škrinje - nozdrve i zato je Gargi stalno slinav, šmrkljiv i bolestan. Ako me bude inspirisao svojim odgovorom, daću mu objašnjenje o ezoteričnom kazanu koji kuva i spravlja Gargamel za njega."

POVEZANE VESTI

Subota 09.03.2013. 07:13
Ovoj je neko opasno stao na žulj.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online