Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 07.04.2012.
16:37
Kurir, Vestionline A

Karleuša se seli na Dedinje

Jelena Karleuša je spakovala stvari i seli se u luksuzan stan od 300 kvadrata u elitnom beogradskom naselju. Jelena Karleuša otpočela je selidbu u stan od 300 kvadrata s pogledom na Beli dvor s jedne i Avalski toranj s druge strane.

- Juhuhu! A nas petnaestoro pakuje moje stvari... Idem za ljudima i zvocam im da paze kako pakuju cipele! Selidba, napisala je Jelena Karleuša na Tviteru i postavila fotke kutija.

Kutije spremen za selidbu
 


Ali, može se zaključiti da su kod nje pomešana osećanja, pošto joj preseljenje uliva dozu nervoze. A kome ne bi.
 

- Kutije. Selidba je veliki stres. Nikada nisam bila oduševljena Dedinjem (NBGD girl), ali nova kuća je bajkovita, nastavila je da obaveštava JK svoje fanove.

Seli se u raskošnu vilu
 

U celu priču se ubrzo uključio njen portparol. On je takođe postavio fotku, ali za razliku od Jelenine, na njoj se vide dugmići lifta, hodnik pevačicinog novog doma i kuhinja.

Prava raskoš

- Stan ima 300 kvadrata
- U njemu su četiri kupatila
- Jedno kupatilo je veće i od kuhinje
- Dnevni boravak prostire se na 70 kvadrata
- Zgrada u kojoj se stan nalazi ima podzemnu garažu, otvoreni i zatvoreni bazen, spa centar i fitnes salu

- Kakva kuća! Drago mi i zbog malograđana, koji uspeh mere veličinom kuće. Sad će da ga premere - ostavio je PR svoj komentar.

Inače, luksuzna vila, u kojoj je i njen stan, ima podzemnu garažu, otvoreni i zatvoreni bazen, spa centar i fitnes salu. U Karleušinoj gajbi ima čak četiri kupatila, a jedno je veće i od kuhinje.

Još prošle godine, kad je poželela da zapuši usta, kako kaže, dokonim pojedincima koji se po ceo dan bave njenim životom, slikala se na Dedinju i pokazala da je ceo jedan zid pretvoren u beli plakar, dok su naspram njega vrata u ogledalu iza kojih je ogroman garderober. Dnevni boravak je baš pogolem i sa 70 kvadrata prevazišao je mnoge stanove u Srbiji.

POVEZANE VESTI

Subota 07.04.2012. 17:09
ma nek se preseli u pi*ku materinu .
Subota 07.04.2012. 18:14
"i dodju tako vremena kad pametni zacute,budale progovore,a fukara se obogati" Ivo Andric
Subota 07.04.2012. 17:22
ovakve vesti samo iritiraju ljude koji jedva zive.... A koliko lazu videlo se kada su kao u Spaniji kupili ogromnu vilu...a ono neka skromna kuca koju su iznajmili....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online