Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 14.10.2011.
14:05
V. Tasić - Vesti A

Dragana mi je pomogla kao niko

Posle višegodišnje razdvojenosti zbog njegovog posla, brojnih sastanaka i rastanaka, suza i nada, porodica Bobana Rajovića (40) konačno je na okupu pod istim krovom. Uz mnogo rada, truda i odricanja, pevač je uspeo da ostvari san o životu sa suprugom Draganom i troje dece u Beogradu. Presrećan je, suze mu iskre u očima dok priča kroz šta je sve prošao dok porodicu nije nagovorio da se iz Kopenhagena presele u Beograd.


- Da ne ureknem, toliko mi je lepo kao da sanjam. Presrećan sam, jer sam uspeo da sačuvam porodicu što danas nije lako. Najteže mi je bilo da ženu i decu nagovorim da se presele u Beograd. Koliko je tu bilo neprospavanih noći, suza, ubeđivanja, obećanja... Plašio sam se i ja, više od nje, ali sam uspevao da sakrijem. Poslednjih mesec dana života u Danskoj, prolili smo potoke suza, krijući se od dece, da oni naše suze ne vide - priča Rajović.


Čega ste se plašili?

- Teško je definisati taj strah. Ja sam se plašio budućnosti, neizvesnosti, grešaka... Teška srca smo otišli iz iznajmljenog stana u Kopenhagenu u kojem smo nas dvoje započeli zajednički život, gde smo gajili našu decu. Bilo je teško oprostiti se od uspomena. Uhvatim moju Gagu i danas kako plače. Njena porodica je ostala u Danskoj, pozove je sestra, kaže da se okupilo društvo da roštilja, samo im mi falimo. Moja žena se rastuži, suze same poteku.

I u Beogradu ste se lepo skućili u vili koju ste kupili od Dragane Mirković na Bežanijskoj kosi?

- Još je renoviramo, a dok ne bude gotova, mi smo u stanu na Altini. Sreću mi kvare tračevi kako sam kuću platio 300.000 evra, kako još toliko dajem na renoviranje. Teško mi padaju te priče, pogađaju me, bole, peku... Niti sam čovek koji se hvališe, niti je to tačno. Zašto da narod misli da sam bahati rasipnik kad u tome nema ni trunke istine? Niti pare berem po drveću, niti sam trgovac drogom, pa da se frljam stotinama hiljada ili milionima evra. Voleo bih da se ogradim od tih izmišljotina i da me narod ne poistovećuje sa njima.

Dobro, šta je istina?

- Istina je da sam tu kuću zaista kupio od Dragane, da su mi ona i njen suprug izašli u susret kao niko. Zahvaljujući njihovom beskrajnom razumevanju i toleranciji, kuću renoviram opušteno, iako je još nisam kompletno isplatio. Kupio sam kuću na rate i bilo bi suludo da trošim stotine hiljada na njeno adaptiranje. Trošim minimalno, koliko je neophodno, da svojoj porodici napravim dom u kojem će joj biti udobno, kuću u kojoj ćemo biti srećni. Ja se 12 godina borim na estradi i ne pada mi na pamet da bilo kome u ovoj krizi bodem oči pričama o milionima.
 

Dotakao sam dno


Mnoge vaše kolege često pominju nerealne sume novca. Kako vi gledate na to?


- Smejem se njihovim izmišljotinama, kompleksima, kao da se takmiče ko će masnije da slaže. Previše toga sam u životu prošao da bih mogao da se kockam lansirajući o sebi takve priče. Sva sreća, pa sam na vreme shvatio da ne vredi ništa raditi na mišiće. U ova teška vremena, znam da ne smem da se glupiram. Jednom sam dotakao dno, znam dobro kako je dole i ni u ludilu ne smem sebi da dozvolim da nekim nepromišljenim potezom srušim sve što sam poslednjih godina sagradio - iskren je Rajović. 

POVEZANE VESTI

ESTRADA Estrada u gipsu
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online