Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 05.10.2011.
09:40
Pulsonline A

Karleuša u vili od pola miliona evra!

Pevačica se preselila u Sevilju gde igra njen suprug Duško Tošić u stan od 800 kvadrata.

Jelena Karleuša baš zna da uživa
 

Taman kada je planirala da se skući u velelepnoj vili na Bežanijskoj kosi, pop diva Jelena Karleuša je bila prinuđena da promeni mesto boravka! Ugovor koji je Duško Tošić nedavno potpisao za Betis podrazumevao je i odlazak u inostranstvo poznatog fudbalera, a njegova supruga je rešila da mu pruži maksimalnu podršku u karijeri i preseli se u Sevilju sa njihove dve ćerke.

Karleuša se nije pokajala što je otišla u Španiju, jer vila u kojoj trenutno živi ispunila je sva njena očekivanja. Kuća sadrži pet luksuzno opremljenih soba, ogromno dvorište sa bazenom i sve to na preko 800 kvadratnih metara!


Prema podacima tamošnjeg sajta za nekretnine, vrednost kuće se procenjuje na blizu pola miliona evra. To i ne treba previše da čudi ako se zna da je uprava Betisa želela svog novog ekskluzivca da udomi na najbolji mogući način, te su mu iznajmili vilu u kojoj će se osećati kako i dolikuje jednoj fudbalskoj zvezdi. Enterijer kuće je ispunjen mermernim podovima, kvalitetnim nameštajem i drvenarijom, dok spoljašnjost imanja obiluje zelenilom i bujnom vegetacijom, što je veoma zahvalno zbog Atine i Nike, koje najveći deo vremena provode igrajući se u bašti. Starija Karleušina naslednica obožava da se muva oko bazena i da mrežicom skuplja opalo lišće, dok se mlađa još uvek prilagođava novom životnom prostoru.


U želji da čuju kakvi su Jelenini prvi utisci o novom domu, su je kontaktirali i zatekli je u Beogradu, gde trenutno boravi zbog svojih i Duškovih obaveza:

- Upravo smo došli iz Sevilje zbog Duškovih obaveza u reprezentaciji i mog koncerta u Obrenovcu, koji će biti održan u subotu. Kada sve obavim, vraćamo se u Španiju. Sevilja je prelep grad s impresivnom kulturom i istorijom. Klima je predivna, a jezik vrlo lak za učenje, tako da se polako uklapam u sredinu. Našli smo fenomenalnu kuću i sada je polako opremamo, nigde ne žurimo. Vreme uglavnom provodimo u upoznavanju grada i njihove kuhinje i ljudi, mada je svaki izlazak na ulicu buran pošto je Duško tamo ogromna zvezda, a Španci su ludi za fudbalom - rekla je Karleuša.

POVEZANE VESTI

Sreda 05.10.2011. 10:06
ja bi sve gradjane kaznio sto slusaju ovakvu prostasku muziku.
Sreda 05.10.2011. 09:56
Оде нам"будућа политичарка"."Шта ћемо,ми јадни,сада?"
Sreda 05.10.2011. 09:49
c cc...i dosla u Obrenovac iz Sevilje gde ce da zavrti malo bokovima i od dosta primitivaca pokupi pare koje ce da potrosi u nekom sopingu i sl....ona je nasla biznis i to unosan...a drugo je sto ljudi slusaju i placaju za ono sto ona (ne) peva...Kad bi se bar skrasila u toj kuci i ostavila narod koji prezivljava na miru a ne da se mesa u sve i svasta u Srbiji...Ona je za mene obicna profiterka...o onima sto je slusaju nemam reci..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online