Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 22.05.2019.
17:20
Olga Đoković A

Ambicije i dalje velike

Spala knjiga na jedno slovo! Naš pariski fudbal od nekadašnjih osam srpskih ekipa spustio se na samo jednu - "Hajduk Veljko" B i to, po svemu zaključujući, zahvaljujući sportskom drugarstvu u kojem se trenira, igraju utakmice, ali i čestito pojede, popije i zapeva.

Olga Đoković
Ekipa "Hajduk Veljka"

Upravo zbog takvih razvoja događaja novo-stari predsednik kluba Živojin - Žika Nikolić odmah diktira svoj broj telefona 06 24 21 21 10 i poručuje zemljacima:

- Dođite kod nas, treniramo u izvanrednim uslovima, na korak-dva od metro-stanice Port d Banjole, reflektori, svlačionice, topla voda, a opština nam je dala i salu za sastanke u kojoj smo održali godišnju skupštinu.

Dakle, prvo odlična igra i pobeda nad ekipom Malgas od 7:0, a potom svi u salu za sastanke. Skupštinu je otvorio čelnik Žika Nikolić, iskreno, bez njega ništa ne može, što je potvrđeno i tokom glasanja kojem je pristupilo 25 prisutnih članova ovog uzornog sportskog kolektiva.

Žika je otvorio godišnji zbor i "uzeo slovo", pa ispripovedao šta je nekad, nedavno, a i sada bilo.

- Igramo u jačem rangu takmičenja, u Ekselans ligi. Trenutno smo četvrtoplasirani, finiš prvenstva je drugog juna. Taj plasman je dobar i loš. Nama su uvek velike ambicije. Odlično smo startovali, onda sredinom prvenstva malo zakočili. Neko od igrača išao na poduži raspust u maticu, nekoga su sprečile radne obaveze, neko je imao bubice u glavi... Ipak, u ukupnom zbiru zadovoljni smo - nabrajao je Žika.

Na skupštini su svi glasali i interesantno je da su svi dosadašnji funkcioneri dobili podršku za nastavak iste uloge, a izabrani su i novi aktivisti. U nastavku stalne borbe za klupsku egzistenciju predsednik će i dalje biti Žika Nikolić, novi potpredsednik je Miloš Stamatović, sekretar Đura Novaković, koji je u ligi i delegirani klupski sudija, ulogu blagajnika oduvek besprekorno obavlja Borko Gligorijević, ekonom će biti Dario Cuplić, trener i istovremeno kapiten je Petar Aritonović, koji je u svom izveštaju postupno i potanko razradio želje i realnosti, treninge i mečeve, taktiku i navike, disciplinu i izgrede i ništa mu nije promaklo.

Šta je sa klupskom članarinom? Naravno da postoji, do sada je svaki fudbaler uredno plaćao, a to znači 80 evra godišnje, dok će za narednu sezonu cena malo poskočiti i - niko nije imao primedbu.

Potom, posle pobede i skupštine, na red dođe roštiljada sačinjena od ćevapčića, pljeskavica, kobasica, slanine, piletine i za žedne, a svi su bili žedni, razne vrste pića, pa sve trajalo dok se reflektori nisu upalili. Ma, ne za utakmicu, već da "hajducima" osvetle put, kako do kuće, tako i za nagoveštaj iduće sezone.

Lična arhiva
"Hajduci" krenuli na godišnju skupštinu

Sponzor stiže

Finansijska situacija će biti malo bolja u budućnosti.

- Voleli bismo mi da imamo mnogo sponzora, ali je situacija sve teža. Ipak, imamo mi super igrača. Veli Veli, istog imena i prezimena je Bugarin koji je gazda jedne firme, najavio je da će nam biti sponzor. Em je drugar, em čovek velikog srca - saopštio je Žika.

"Mladoženja" završio karijeru

Na znatiželju i pitanje ko će od igrača biti na raspolaganju iduć sezone, svi su digli ruke osim - jednog. Stefan Milošević je jasno i glasno saopštio da neće biti u mogućnosti da i dalje nosi dres "hajduka".

Prihvatiše drugari, ali i u razmeni mišljenja ovako prosudiše:

- Hoće da se ženi, vreme mu je, nakupio tridesetu. Oko njega ima mnogo devojaka, a ne zna koja je prava, pa, eto, mora da se opredeli, a za te provere treba mu i slobodno vreme.

Tako do drugara, a od nas: Šta je - da je, Stefane, neka ti je sa srećom!

EKSELANS LIGA

"HAJDUK VELjKO" B - MALGAŠ 7:0 (4:0)

PARIZ
Stadion: Port d Banjole
Gledalaca: 100

Strelci: Aritonović u 27. i 62, Miletić u 17. i 35, Ivanović u 41, Kojić u 72, Stamatović u 85. minutu.
"HAJDUK VELjKO" B: Aritonović, Ivanović, Kojić, Vasić, Milošević, Veli, Stojanović, Cuplić, Milenković, Miletić, Simić, Šarić, Stamatović.
Pozicija na tabeli:
četvrti sa 32 boda.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online