Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 23.12.2018.
18:30
Z. M. - Ž. T. - Vesti A

Uz MTEL Austria gradite i hram SPC

"Operater mobilne telefonije MTEL Austria nudi svojim korisnicima jedinstvenu ponudu, koju drugi u Austriji nemaju", poručuje direktorka Natalija Jegdić, najavljujući da će od marta korisnici moći da koriste i 4G (LTE) brzinu prilikom surfovanja po internetu.

Ž. Tomić
Konkurenti smo i najjačima: Natalija Jegdić

- MTEL planira da nastavi razvojem i širi svoj portfolio usluga. Imamo ideju da ponudimo kućni internet preko mobilne telefonije. To je poznata usluga na tržištu Austrije. Od početka marta implementiraćemo funkcionalnost LTE, a time MTEL završava svoj investicioni razvoj. Što se tiče usluga sledeće godine ponudićemo pogodnosti mobilne telefonije, kablovske televizije preko interneta i internet, takozvanu tripl-plej uslugu - otkriva Jegdićeva za "Vesti".

On je ukazala i na posebnu akciju u saradnji sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

- Moram da se pohvalim da MTEL ima puno akcija. Ono što su "Vesti" najavljivale do sada poznato je korisnicima, a jedna akcija na koju smo jako ponosni je društveno odgovorna koju imamo sa SPC, gde je MTEL napravio poseban paket za naše korisnike, koji je za njih jeftiniji, ali uz svaki kupljeni paket korisnik donira 30 evra za SPC, a novac se skuplja za izgradnju hramova u Austriji. Jako smo ponosni na tu akciju jer učestvujemo u doniranju. Korisnici će dobiti za svaki potpisani ugovor i donatorsku karticu, što znači da su donirali za hram za koji SPC odluči da će da se gradi. Svi korisnici će biti na spisku donatora, a možda i na nekim pločama ispred hrama. Te detalje ćemo još dogovoriti sa SPC. To je za nas jako važno. Bili smo veoma aktivni u proteklom periodu i obišli više parohija u Austriji. Pretpostavljam da će ta akciju trajati godinama, jer donosi korist našoj crkvi, kao i našim građanima, vernicima - rekla je Jegdić.

Ona je izrazila zadovoljstvo uspehom koji je MTEL Austria postigao u prethodne tri godine otkako je ušao na tržište Austrije.

- Nije bilo lako. Susrećemo se sa veoma ozbiljnom konkurencijom. Ipak je ovo tržište gde postoje tri jaka mobilna operatera koji su prisutni godinama. Potrošili smo puno vremena i energije da izgradimo brend. Nas sada ljudi prepoznaju, čuli su za nas, a korisnici koji koriste usluge su prezadovoljni, što je osnovni razlog za naše zadovoljstvo.

Jegdićeva naglašava da je proizvod MTEL Austria konkurentan i za Austrijance, jer je skoro promenjen, čime je omogućeno ne samo pozivanje iz Austrije u EU u okviru troškova iz paketa, već i u obrnutom smeru, tako da je to i u romingu besplatno.

- Naša ponuda je sada kompletna i konkurentna za Austrijance. Posebno je interesantna za austrijske firme koje posluju u Srbiji. Uz naš proizvod mogu dosta da uštede, ako imaju zaposlene koji često odlaze u Srbiju, onda je MTEL Austria za njih pravi izbor - dodala je ona.


Natalija Jegdić čestita svim korisnicima srećne novogodišnje i božićne praznike uz želju da budu dobro na privatnom i poslovnom planu.

Bez rominga u zavičaju 

MTEL Austria, prema njenim rečima nudi ono što drugi ne nude, a to je potpuno bez troškova rominga korišćenje interneta iz izabranog paketa u Srbiji, Crnoj Gori i BiH.

- Kada korisnik MTEL Austria ode u domovinu može da koristi minute razgovora neograničeno, internet neograničeno, bez dodatnih troškova, što ni kod jednog drugog operatera ne može. Kod drugih se sve plaća. Neki operateri nude minute za Srbiju, BiH i Crnu Goru, ali treba znati da ta ponuda bez troškova rominga obuhvata minute i kada zovete i kada vas pozivaju dok ste u tim zemljama. Kod MTEL Austria ne postoje troškovi kada vas neko zove, a i ne naplaćuje se kada zovete bilo koju mrežu u Austriji. Jedini trošak je cena mesečnog paketa - naglasila je ona dodajući da je to prednost koja je najpovoljnija na tržištu Austrije.

Prenesi broj - umanji račun

Iduće godine biće nastavljena i kampanja "prenesi broj", koja predviđa da, ako se neko odluči da prenese broj u MTEL Austria, dobija 100 evra umanjeni mesečni račun podeljen na 24 meseci.

Više interneta

Na pitanje da uporedi tržište Austrije i Srbije, Crne Gore i BiH, Natalija Jegdić ističe da su u suštini tržišta ista, sa identičnim uslugama, ali da postoji jedna velika razlika a to je "količina interneta".

- Moram da primetim da je u Austriji u paketima mobilnih operatera veća količina interneta. Da se ne uvrede kolege u ove tri zemlje, mislim da je trend da internet postaje nešto što je neophodno. Količina interneta nije nešto što treba ograničeno nuditi, već naprotiv. Mlađe generacije dolaze, komunikacija se menja, telefon se više ne koristi samo za razgovore već se komunikacija seli pre svega na društvene mreže, aplikacije. Tržišta u Srbiji, BiH i Crnoj Gori treba malo da prepišu šta mi nudimo u Austriji i da MTS i Mtel u matici budu prvi na tržištu koji će nuditi veće količine interneta. To bih savetovala kolegama.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online