Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 13.06.2018.
04:00
D. P. - Vesti A

Uz MTEL Austria kao kod kuće

Srpska mobilna telefonija MTEL Austria iz dana u dan našim ljudima olakšava komunikaciju sa maticom. Ova kompanija beleži sve veći broj pretplatnika zahvaljujući odličnom kvalitetu svojih usluga i stručnom radu zaposlenih u Austriji.

D. Pašić
Natalija Jegdić, direktor MTEL Austria (levo) i generalni konzul Srbije u Salcburgu Svetlana Stanković

Zahvaljujući nesebičnoj pomoći Generalnog konzulata Srbije na čelu sa Svetlanom Lalom Stanković, na promociji MTEL Austria u Salcburgu došli su predstavnici brojnih privatnih kompanija, ne samo srpskih, već i austrijskih, zatim članovi srpskih udruženja u gradu na reci Salcah, brojni prijatelji i saradnici ove uspešne kompanije.

Brojne goste je prvo pozdravila generalni konzul Svetlana Stanković, da bi direktorka MTEL Austria Natalija Jegdić detaljno upoznala prisutne s radom i uslugama kompanije. MTEL Austria je pre dve godine krenula sa radom u Austriji sa ciljem da pruži usluge prvenstveno korisnicima koji žive i rade u Austriji, a poreklom su iz Srbije, Bosne i Hercegovine ili Crne Gore, ali i svima onima koji često komuniciraju sa ovim zemljama ili ih često posećuju, privatno ili poslovno.

Usluge kompanije MTEL Austria su rezultat primene najsavremenije tehnologije, pažljivog praćenja svetskih trendova, entuzijazma i znanja mladih, visokoobrazovanih i kreativnih stručnjaka, velikog iskustva menadžmenta i bliske saradnje s uspešnim kompanijama iz delatnosti telekomunikacija, kao što su Telekom Austrija, Telekom Srbija, M:tel a. d. Banjaluka, M:tel Crna Gora i druge.

Razmenjujući znanja i iskustva s partnerima, ali i kroz neprekidnu komunikaciju sa korisnicima, MTEL Austria je uspela u nameri da Austrija, Srbija, BiH i Crna Gora budu jedna zona pozivanja za korisnike. Posvećenim i predanim radom, uz prepoznatljiv sloganom odnosno pristupom "Briga o potrošačima", kreirana je najpovoljnija ponudu za potrebe korisnika.

D. Pašić
Posećena prezentacija: U Salcburgu su brojni gosti bili na promociji MTEL Austria

Angažovanje kompanije MTEL Austria ne završava se ponudom usluga. Prateći zacrtanu misiju i osluškujući želju korisnika da očuvaju kontakt sa domovinom ili da joj bar budu bliže, kompanija podržava kulturne, obrazovne i sportske manifestacije, kao i velike muzičke događaje i koncerte poznatih izvođača sa teritorije bivše Jugoslavije.

MTEL Austria ima niz prodajnih mesta, kao i ovlašćenih distributera. Takođe, svim zainteresovanima su obezbedili da, osim u njihovim prodajnim mestima, postpejd ugovore mogu da zaključe i u čuvenom prodajnom lancu Hartlauer, kao i putem interneta, koristeći MTEL Austria Njeb Shop. Kartice se mogu kupiti na više od 6.000 prodajnih mesta i dopuniti na više od 12.000 prodajnih objekata širom Austrije.

Saradnja sa Telekomom Austrija

U okviru postpejd paketa, korisnici MTEL mreže iz Austrije mogu besplatno da pozivaju sve fiksne i mobilne mreže Telekom Srbija grupe (MTS Srbija, M:tel Banjaluka i M:tel Crna Gora), a tokom boravka u Srbiji, BiH ili Crnoj Gori razgovori i internet su bez troškova rominga. To znači da ne moraju da menjaju svoju " MTEL Austria
karticu , već je koriste kao da su u Austriji. Zahvaljujući saradnji s kompanijom Telekom Austrija, korisnicima je obezbeđen jednak kavalitet mreže i pokrivenost signalom koju ima Telekom Austrija.

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online