Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 31.08.2014.
08:00
kolektiv.me A

Kako da se seksate tokom nedelje?

Vođenje ljubavi je jedan od najbitnijih segmenta života, a evo nekoliko predloga kako svaki dan u nedelji da ''začinite'' vaš odnos i probate nešto drugačije.

Posle seksa, vreme je za nežnost...
 

Ponedeljak: Anti-stres seks
Prvi dan u nedelji uvek je nabijen tenzijama i stresom. Opustite svoju bolju polovinu pošto dođe sa posla- kada odmarate posle ručka započnite sa laganom masažom leđa pa pređite na vrat i ramena. Malo kasnije se spuštite prema dole, izmasiraj joj donji deo leđa pa krenite prema bedrima. U ovom trenutku sigurno neće odbiti vaše prste na klitorisu.


Utorak: Seks na brzaka pre večere

Nagnite se prema njoj i podarite joj dug, mokar, romantičan poljubac kada su vam želuci puni. Ljubljenje produžite pa krenite na vrat dok je naslanjate na kuhinjske elemente. Kada se otopi u vašim rukama, dignite joj suknju i podignite je na kuhinjski sto.


Sreda: Seks na suvo
Setite se koliko je zabavan seks na suvo! Savršen je za trenutke kada završi film a vi ležite na kauču. Legnite na nju i ustima ciljajte na vrat i ključnu kost dok svoje prepone lagano trljate po njenima. Pojačajte pritisak dok je ne izludite..


Četvrtak: Lenj seks
Pričekajte dok se ne ušuška u krevetu pa je zagrlite i stisnite se kraj nje (tako zvano "spooning"). Rukom joj prolazite preko torza, bokova i prepona pre nego što pustite prste na zabavu u njeno međunožje. Kada njeno disanje postane duboko i kada počne da stenjei, uđite u nju polagano i lenjo, bez ikakve žurbe.


Petak: Seks posle izlaska
Kada se vratite kući, nemoj se raskomotiti. Počnite da je ljubite već na vratima, otkopčajte joj košulju u hodniku i položite je na tepih dnevne sobe. Nemoj da se stidite i krenite na nju malo agresivnije nego inače.

Subota: Seks pod tušem
Kada se vratite sa fudbala, morate da se istuširate. Pozovite je sa sobom. Nasapunjajte je, operite joj kosu. Posvetite se svakom milimetru njenog tela. Pošto što izađete iz kade, umesto da joj pružite peškir, kleknite na kolena i stavite jezik gde najviše volite.

Nedelja: Jutarnji seks, puta dva
Provedite pola dana u krevetu-ali ne kao kad ste bili klinci. Pošto ste izašli iz kreveta da doručkujete i operete zube, vratite se nazad. Zamračite sobu i uvalite se ispod jorgana. Drugog puta neka se sve vrti oko istraživanja. Ljubite je svuda, posebno po mestima koje ste zanemarivali. Ovog puta se je reč o opuštanju i uživanju.

POVEZANE VESTI

Nedelja 31.08.2014. 22:55
"...Kako da se seksate tokom nedelje?..." Понедељак....уторак....итд....па за 9 мјесеци буде...."ПУНО МАЉИ ДЕЦА"
Nedelja 31.08.2014. 10:03
Sve sam SEX! HAhaha
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online