Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 04.03.2014.
08:00
telegraf.rs A

Neka poza 69 bude orgazmična za oboje

Obostrani oralni seks, poza 69, obezbeđuje seksualno zadovoljstvo i ženi i muškarcu. Istovremeno dajete, ali i primate, što je najveća prednost ovog položaja. Dodatni kvalitet ogleda se u tome što lako možete da upotrebite prste za stimulaciju partnera jer vam je dostupan i analni deo bez velikog naprezanja. Niz je stvari koje morate da znate o pozi 69, a koje će vam omogućiti da u njoj još više uživate.

Opustite se i uživajte kad vas opkorači
 

KAKO SE POSTAVITI U POZI 69?

Položaj 69 znači da vam je glava u međunožju partnera. Najčešće se položaj 69 izvodi tako da jedan partner leži na leđima dok je drugi na njemu. Možete ga izvoditi na boku ili stojeći. U klasičnom položaju 69 onog partnera koji leži nakon nekog vremena može da počne da boli vrat, pa menjajte položaj na bok. Privlačnost ovog položaja je u tome što zadovoljavamo i možemo istovremeno da budemo zadovoljeni. Taj položaj nudi mnogo više od samog oralnog zadovoljenja, stoga iskoristite sve što vam pruža.

Opuštenost je ključna činjenica za uspešnost položaja 69 kao i kod drugih položaja. U tom položaju partneru više otkrivamo nego što skrivamo, pa se često odlučujemo za taj položaj u mraku. Položaj 69 je najbolji za one koji se dobro osećaju u svom telu. Takođe u tom položaju ne zaboravite da koristite seks igračke ukoliko ih volite.

TEŠKOĆE SA KONCENTRACIJOM U POZI 69

Iako položaj 69 za neke predstavlja vrhunac seksualnih igrica, nekima izaziva probleme. Problem može da nastane jer oba partnera najčešće istovremeno dolaze do vrhunca pa je onom drugom teško da se fokusira na partnera dok sam isčekuje orgazam. Drugi problem je fokusiranje samo na partnera i njegov užitak dok zanemarujemo svoj, što partner oseća, a trudi se jadnako kao i vi. Zbog tih stvari mnogi nikada do kraja ne iskuse prednosti tog položaja. Više vežbe i uloženog truda mora da rezultira odličnim orgazmima i zadovoljstvu.

PROBAJTE STOJEĆU POZU 69?

Položaj 69 je najudobniji i najlakše se izvodi u ležećem položaju. Ali evo saveta za one koji vole da isprobavaju granice mogućeg. Žena legne na krevet tako da joj je glava malo preko ruba. Muškarac stoji u raskoraku nad njenom glavom, nagne se nad njom pa njena kolena stavi oko svoga vrata i polako je podigne. Možda zvuči jednostavno, ali potrebno je mnogo koncentracije da se ovo izvede. Muškarac mora da pazi da mu žena ne ispadne iz ruku, a žena mora da se koncentriše da se održi. Položaj je vrlo uzbudljiv te ćete biti ponosni ukoliko uspete da ga izvedete.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online