Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 22.05.2013.
08:00
telegraf.rs A

Predigra: 5 stvari koje žene ne podnose

Naučno je dokazano da je ženama potrebno mnogo više vremena kako bi se uzbudile. Baš zbog toga im predigra predstavlja jako bitan deo vođenja ljubavi, ali samo pod uslovom da bude obavljena kako treba Žene vole kada se muškarac posveti njihovom telu pre seksa. Što duža predigra, to su pripadnice nežnijeg pola zadovoljenije. Naučno je dokazano da je damama potrebno mnogo više vremena kako bi se uzbudile.

Previše grubosti, premalo radosti: Grubi oralni seks je zabranjen!
 


I dok su muškarci orni za seksi igrarije već nakon pet minuta, ženama se to vreme produžava na dvadesetak minuta. Upravo zbog toga je ženama predigra izuzetno važna i ne vole kada muškarci na tom polju brzaju i prave greške.


Evo šta nikako ne bi trebalo da radite svojoj dami u krevetu.


1. Grubost

Muškarci se obično brže uzbude od žena, a kad su napaljeni, vole malo grublje dodire. Kod žena je to drugačije. Neke vole sitne grubosti, a neke ne, ali u glavama i jednih i drugih predigra služi tome da bi se dobro zagrejali, za šta im je potrebno vreme.

Jedna od češćih muških grešaka je ta što muškarci često sude po sebi i žene dodiruju onako kako bi voleli da one dodiruju njih. Međutim, u ženskom slučaju predigra uvek treba da ide polagano i nežno. Nežni dodiri, poljupci i odugovlačenje zadovoljstva uvek su dobra taktika.


2. Ponavljanje

Mnogi muškarci, uključujući i one koji za sebe misle da su majstori u krevetu, nemaju pojma o još jednoj ženskoj “tajni”. Kada muškarac jednom zaključi šta se dopada partnerki, on to najčešće radi predugo i ponavlja u svakoj sledećoj predigri. Devojkama to uglavnom brzo dosadi, a poseban pad interesovanja specifičan je za oralni seks, gde ponavljanja nikako nisu dozvoljena. Budite raznovrsni, smišljajte neke nove pokrete i nećete zažaliti.


3. Rutina

Duge veze imaju svoje prednosti i mane, a svakako najveća negativnost se vezuje za seks. Godine zabavljanja znaju da utiču na pojavu monotonije u krevetu i da pretvore seks u rutinu. Međutim, iako se ovo osećanje vezuje podjednako za oba pola, ženama se znatno češće dešava da im seks postane dosadan.

Muškarci su po pitanju seksa mnogo jednostavniji, tako da teško uspevaju da shvate ženinu potrebu za raznovrsnošću. Ovo ne znači da morate da postanet pravi Don Žuan i da pohađate časove erotike. Dovoljno je samo da se opustite i da budete spremni na nove izazove i istraživanje partnerkinog tela.


4. Grubi oralni seks

Žene vole oralni orgazam, ali nije mali broj onih dama koje odbijaju ovu vrstu seksa. I to ne zato što ne uživaju, već zbog toga što većina muškaraca to radi loše. Jedna od osnovnih stvari koju bi svaki muškarac trebalo da zna je da se ženama ne sviđaju suva usta i jezik, kao ni prejak pritisak. Takve greške proizvode potpuno suprotan efekat i hlade želju za seksom.

Kada su vagina i klitoris u pitanju, zubi su apsolutno zabranjeni. To su vrlo osetljive zone koje zahtevaju posebnu pažnju i nežnost. Sa tim nikada nećete pogrešiti.


5. Uvrtanje bradavica

Ankete među muškarcima pokazuju začuđujuće rezultate. Čak i oni najiskusniji misle da uvrtanje bradavica uzbuđuje žene, dok s druge strane dame muškarce koji to rade svrstavaju u red seksualnih neznalica.

Kao i uvek, ima izuzetaka, ali pravilo kojeg bi muškarci trebalo da se drže je sledeće: ako devojka to glasno ne zahteva, ne pokušavajte da budete grubi s njenim bradavicama. Žene obožavaju lizanje, sisanje i nežno igranje prstima, ali nikako i ugrize ili grubo štipanje.

POVEZANE VESTI

Sreda 22.05.2013. 21:27
2. Ponavljanje, ja volim ponavljanje i bas me zabole dal joj se svidja ili ne, ako ne veliki je grad moze svaki dan da dobije razlicitu metodu i sidu. A sve te zadojene serijom sex i grad i kurvanjem su i izvor ovakvih tema.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online