Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 05.01.2012.
08:00
B92 A

Top 10 ženskih seksi fantazija

Ako ste mislili da žene ne fantaziraju o bezobraznim stvarima, prevarili ste se. One su eksperti kada su u pitanju maštanja i ne ograničavaju se tradicionalnim stvarima.

Foto: Ilustracija
 

Top 10 ženskih fantazija obuhvata sve, od fetiša do grupnog seksa, a mnoge od pripadnica nežnijeg pola ne žele da se zaustave samo na fantazijama.

10. Ona dominira

Žene vole velike i snažne muškarce koji mogu da ih uzmu u naručje i nose ka zalasku sunca. Međutim, jedna od najvećih fantazija odnosi se upravo na te snažne muškarce koje žele da potčine u spavaćoj sobi. Scenario se zasniva na obožavanju njenog tela koje mora da bude u centru pažnje. Ona voli da kontroliše situaciju dok uživa u potpunoj posvećenosti muškarca.

9. On dominira

Izgleda da moderne nezavisne žene više vole prave muškarce koji se ne plaše da ih preplavi testosteron. One žele da osete prste u svojoj kosi i zube na ramenu – muškarca koji ih poseduje tako da može da uživa u svojoj ženskoj strani.

8. Učenica

Mnoge žene vole da se oblače kao učenice i da igraju ulogu neposlušne devojčice koja čeka zasluženo pljeskanje po guzi.

7. Seks sa strancem

Seks bez obaveza je nešto što većina žena želi da iskusi, ali se u stvarnosti ne usuđuje. Njen libido se podgreva idejom da joj u mračnom, zadimljenom lokalu prilazi zgodni stranac koji je odvodi u sobu gde se prepuštaju divljem seksu.

6. Trojka sa još jednom ženom

Ova fantazija retko podrazumeva da se muškarac bavi obema devojkama – nijedna žena ne želi da gleda svog partnera kako dodiruje neku drugu. Njegova uloga treba da bude voajerska, dok se ona ne odluči da ga uključi u igru.

5. Trojka sa dva muškarca

Fantazija u kojoj je obožavaju dva muškarca koja joj se u potpunosti posvećuju i dalje je tabu i uglavnom ostaje u domenu mašte.

4. Voajerizam

I one vole da gledaju, zato često maštaju kako vire kroz komšijski prozor i špijuniraju nastrani par na delu. Ova fantazija joj dozvoljava da bude bezobrazna bez da „uprlja“ svoje ruke.

3. Grub seks

Divlji, prljav seks bez osećaja krivice uglavnom podrazumeva predivnog muškarca koji je odnosi do spavaće sobe i brzo se baca na posao. Ona se kao buni dok joj on cepa odeću, a zapravo uživa u svakom minutu igre.

2. Egzibicionizam

Verovali ili ne, mnoge žene prilično uzbuđuje seks na javnom mestu, kada rizikuje da vas neko gleda.

1. Striptiz

Većina žena nema hrabrosti da se skine u javnosti, ali je svakako uzbuđuje ideja da vam izvede privatni ples u krilu. Kada vidi da se muškarac uzbudio dobija na samopouzdanju i svesna je da u potpunosti kontroliše situaciju.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 05.01.2012. 08:16
Pa,zelje su nam iste.samo treba biti otvoren i iskren sa partnerkom i dogovoriti se...nikako drzati u sebi..
Četvrtak 05.01.2012. 15:56
Стално се нешто намеће леп и згодан мушкарац. Зар ви нисте чули за ону пословицу: не ј... леп и згодан, већ упоран.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online