Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 08.07.2018.
02:30
Mondo.rs, Vestionline A

Recept za uspeh veze na daljinu

Veze na daljinu su prilično teške, ali nisu nemoguće. Evo kako da vaša "priča" bude uspešna, bez obzira na to koliko vas kilometara deli! Verovatno znate bar jedan ili dva para koji su uspeli da održe vezu na daljinu, ali ste sigurno čuli i dosta "horor" priča na istu temu. "Mi smo izdržali samo dva meseca", reći će vam sažaljivo, ako znaju da i vi imate nekoga kilometrima udaljenog.

pixabay.com
 

Drugi će vam poželeti sreću uz opasku da oni "ne veruju u veze na daljinu jer nikad ne uspeju".

Ne ostaje vam ništa drugo nego da im zahvalite na "podršci", shvatite da niko svesno ne traži vezu na daljinu i pročitate šta vam je činiti kako bi vaša veza opstala. 

Odredite rok trajanja

Ne mislimo da treba da prekinete vezu nakon određenog vremena, ali morate da stavite rok na daljinu, zar ne? Ne možete doveka biti u vezi na daljinu i venčati se preko Skajpa.

Dakle, u zavisnosti od toga koji je razlog vaše razdvojenosti, odlučite do kada će tako biti, kako biste imali nešto čemu ćete da se radujete i konkretak cilj kojem ćete stremiti. U suprotnom, nećete imati ništa što će vas izvući iz "bedaka" jer je partner daleko od vas. Ovako ćete moći sebi da kažete barem "još pet meseci i bićemo zajedno"...

Da bi vaša veza izdržala daljinu, potrebno je da se dogovorite da ćete za, na primer, godinu dana živeti u istim gradovima. To ne mora da se desi odmah, ali vam je potrebno da se na nešto koncentrišete kako bi vam vreme brže prolazilo.

Otkrijte partnerov "ljubavni jezik"

Svako ima drugačije potrebe, drugačije načine da se oseća cenjeno, voljeno. Nekome je potrebno da mu partner kaže da ga voli, da ga ohrabri rečima. Drugima su važniji gestovi - priprema večere, pomoć oko nečega...

Kada ste u vezi na daljinu, više nemate "pristup" fizičkim dodirima, zbog čega drugi aspekti veze postaju toliko važni. Zbog čega se vaš partner oseća voljeno? Nakon video poziva? Dugačke poruke? Šta god da je, otkrijte i koristite to kako biste partneru stavili do znanja da vam je stalo, koliko god da je daleko.

Iako ne možete fizički da budete zajedno, postoji milion načina da pokažete partneru da ga volite, da mislite na njega i da ste uz njega bez obzira na sve.

Podsećajte jedno drugo da ste seksi

Jedan od najvećih strahova u vezi na daljinu je da će partner, dok ta fizička razdvojenost traje, upoznati nekog drugog. Šta ako je "saleću" momci i pristane da izađe sa nekim od njih? Šta ako je on uzbuđen, potrebno mu je malo "akcije" i odluči da to uradi, da veza jednostavno nije vredna čekanja?

Nije lako biti u vezi u kojoj je seks ograničen samo na periode kada ste u poseti jedno drugom i to može da bude frustrirajuće za obe strane.

Ali, postoji rešenje: proširite definiciju i značenje seksa. Počnite više da razgovarate o tome, o vašim fantazijama i svemu što ćete raditi kada bude zajedno. To će održati "varnice" među vama.

Šaljite jedno drugom seksi poruke, podsetite partnera na prošli seks kada je uradio nešto što vam se neviđeno svidelo...

"Telefonski seks" je previše za mnoge ljude, nekima se jednostavno ne dopada, ali ne plašite se da eksperimentišete. Postoji toliko seksi stvari koje možete da uradite, a koje nisu tako otvoreno seksualne. Uostalom, i neki kompliment može da učini da se vaš partner oseća seksepilno...

Šta god radili, cilj je da podsetite partnera da je poželjan jer se to lako zaboravi ili "izgubi" u vezama na daljinu. Povremena seksi poruka će održati strast među vama i sprečiće da poželite da potražite nešto sa strane.

Da, za vezu na daljinu je potreban veliki trud koji moraju da ulažu oboje partnera. Potrudite se i pronaćićete način da vaša veza uspe!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online