Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 02.07.2018.
02:30
zadovoljna.hr A

Bračne tajne koje se ne govore prijateljima

Lepo je imati prijateljice kojima možete poveriti svaku tajnu i s kojima možete sve deliti, ali postoje neke stvari iz vašeg bračnog života koje čak ni vaša najbolja prijateljica ne treba znati. Saznajte koje je to bračne tajne, za dobrobit vaše bračne zajednice, najbolje zadržati između vas i supruga.

wallpino.com
Tajne iz spavaće sobe neka ostanu baš tamo, ne prepričavajte ih prijateljicama

1. Mislite da se vaš suprug (opet) ponaša kao budala

Dobro je pojadati se prijateljici o tome da vas suprug ponekad izluđuje. Malo prigovaranja je u redu, ali treba znati kad stati jer kad jednom uverite prijateljice da vam je suprug budala, one to neće lako zaboraviti. Vas će ljutnja proći i možda ćete i zaboraviti kakvim ste sve "imenima" u afektu nazvali muža pred prijateljicama, ali one će ih itekako dobro zapamtiti.

2. Koliko zarađujete vi i vaš suprug

Već je dovoljno što parovi često upoređuju ko ima veću kuću, ko vozi bolji automobil, pa je informaciju o tome kolike plate imate vi i vaš životni partner bolje zadržati za sebe. U suprotnom, prijatelji bi vas mogli nepravedno proceniti. Ako želite sklad u prijateljstvu, stanje vaših bračnih finansija neka ostane privatna stvar.

Sigurno ne želite da prijatelji vaše probleme smatraju nevažnima jer misle da zarađujete previše novca da biste imali prave probleme. Ili da se smatraju superiornijima jer zarađuju više od vas - iako pravi prijatelji ne bi radili ni jedno ni drugo, barem ne svesno. Ako želite da zadržite sklad u prijateljstvu, stanje vaših bračnih finansija neka ostane privatna stvar.

3. Koje vaše prijateljice suprug ne voli

Nemojte dozvoliti da vas bračni život udalji od prijateljica. Ako se vašoj bliskoj prijateljici ne sviđa vaš muž, ili obrnuto, nemojte mu to reći (ili njoj). O tim nesimpatijama nemojte govoriti ni ostalim prijateljicama, pogotovo ako ta prijateljica ničime nije zaslužila netrpeljivost od strane vašeg supruga. 

4. Detalje iz vašeg seksualnog života

Zabavno je sa ženskim društvom čavrljati o seksu, upoređivati partnerove veštine i hvaliti se sjajnim bračnim seksualnim životom, ali neke detalje iz spavaće sobe radije zadržite za sebe. Otkrijete li drugaricama, na primer, nadimak koji ste dali njegovom penisu može se dogoditi da narednih nekoliko meseci vašeg muža neće moći da pogledaju u oči. Veličina njegovog penisa, fetiši koje voli i slični intimni detalji takođe neka ostanu između vas dvoje.

5. Koliki su vam dugovi

Gotovo svaki bračni par ima novčane dugove, a bili oni veliki ili mali nisu tema o kojoj treba razgovarati s prijateljima. Oni će se možda uvrediti ako se hvalite time kako se vama i vašem suprugu tokom godina skupilo malo dugova. Ako se pak jadate da ste u velikim dugovima, prijatelji vas možda neće pozvati na zajedničko letovanje u strahu da će delom i vas morati da finansiraju jer su u boljoj novčanoj situaciji. 

6. S kime biste spavali od vaših prijatelja

Neki bračni parovi šale se s kime bi od svojih prijatelja spavali. Normalno je imati fantazije, ali opasno je deliti ih s drugima. Ako kažete prijateljici da maštate o mužu druge prijateljice i njoj se vaša tajna omakne u društvu, možete se dovesti u vrlo nezgodnu situaciju. Zato ovu tajnu nemojte da delite ni sa kim, osim sa suprugom. Dobro razmislite pre nego kažete i njemu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online