Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 24.11.2017.
02:30
Vestionline, b92.net A

Ovo su najbolje seks-poze prema građi ženskog tela

Trejsi Koks je jedan od najistaknutijih svetskih pisaca o seksu i vezama. Ona je u razgovoru za "Dejli mejl" otkrila položaje u seksu koji ženi, u zavisnosti od građe tela, mogu pružiti odlično iskustvo. Kako kaže, ako budete vredno praktikovali ove poze, sigurno ćete uspeti da postignete nezaboravan orgazam.

wallpino.com
Ako niste znali: I oblik tela može uticati na vaaš seksualni život

Dakle, pronađite svoj oblik tela i isprobajte ove poze već večeras. 

Dečačka građa

Dečačku građu opisuju velika ramena, tonirane ruke i nešto uži kukovi. Prema tome, Trejsi savetuje da isprobate pozu majmun. Muškarac treba da legne na leđa, skupi noge i privuče kolena i butine skroz do grudi. Žena treba da sedne na njegove butine, tako da mu bude okrenuta leđima. 

Kruška 

Žene koje su građene u obliku kruške imaju kraći gornji deo tela i široke, seksi bokove. Za njih je savršena poza kašike. Lezite na bok, dok muškarac treba da položi telo uz vas i započne penetraciju. Njegove ruke mogu da stimulišu vaš klitoris, kao i grudi. Možete jednu nogu podići i prebaciti je preko njegove noge, kako biste produbili penetraciju. 

Peščani sat 

Pravi predstavnik ove vrste građe ženskog tela je Merlin Monro. Dakle reč je o damama koje imaju uzak struk, a grudi prate širinu bokova. Najbolja poza je obrnuta kaubojka. Muškarac treba da legne na krevet, a vi da ga opkoračite sa suprotne strane gledajući mu u noge umesto u lice. 

Obrnuti trougao 

Obrnuti trougao građu imaju ženu koje imaju naglašene grudi i izražena ramena, a uske kukove. Trejsi ističe da je najbolje da praktikujete kaubojku, ili tzv. Lap-dance. Muškarac treba da klekne na pod, a zatim sedne na potkolenice. Njegova partnerka treba da okrene leđa i spusti se u čučanj, a potom sedne u krilo i ruke drži na kolenima. Muškarac ima glavnu ulogu u ovoj pozi - on treba da joj stavi ruku na bokove i spuštanjem i podizanjem diktira tempo. 

Jabuka 

Građa tela u obliku jabuke karakterišu velika razlika u bokovima, struku i grudima. Naglašene grudi i stomak prati ravna zadnjica. Lezite na stomak, a zatim se blago podignite i svu svoju težinu prebacite na podlaktice. Tako ćete omogućiti partneru odličan pogled, a vaš struk će delovati još tanji, a noge mršavije.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online