Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 10.11.2015.
20:00
Vestionline A

Da li ste za "dirty talk": Moj penis te gleda i smeši ti se

Neki ga vole, nekima smeta, nekima je smešan - ali činjenica je da je tzv. dirty talk prisutan u seksualnom životu velikog broja ljudi. Ali, ponekad te prljave priče mogu biti vrlo nepredvidive, pa čak i odbojne. Top listu najsmješnijih stvari koje su ljudi čuli u krevetu donosi "Thrill List".

richlymiddleclass.com
Vidi stvarno se smeje

Doggy style

"Stavi svoj remen oko moga vrata, poje*i me poput psa" - bilo je to prvi put da smo spavali zajedno, a ona mi je pre toga izgledala nežno i povučeno. Spavali smo zajedno još nekoliko puta, ali se to nije pretvorilo u vezu.

Smešak, molim

"Moj penis te gleda i smeši ti se" - to je bilo naprosto čudno. Možda bi u nekoj situaciji bilo duhovito, ali  nije bilo normalno tokom strastvene akcije.

Problemi s bivšim

Bio sam s jednom devojkom koju još nisam dobro poznavao, a na vrhu leđa je imala istetovirano ime. Pitao sam ko stoji iza imena. Rekla mi je "To je ime mog bivšeg muža. Možeš da svršiš po tome kasnije."

U svetu okeana

Bio sam s jednom devojkom u krevetu, stvari su se odvijale odlično, a odjednom mi je ona prošaputala na uvo: "Znaš li da pecaš u dubokom?". Ništa mi nije bilo jasno.

Kao stena

Na fakultetu sam bila s dečkom koji je voleo da sam sebe bodri za vreme seksa. Govorio je "seksam te kao kamen, kao stena. Reci mi da sam ja tvoja najdraža stena!".

Pobeglo je

Za vreme seksa rekao mi je "mislim da sam se malo popiškio u tebe". Užasno.

Versko iskustvo

Sviđali smo se jedno drugom i došao je trenutak za seks. Ležali smo goli  i mazili se. Pre samog seksa pogledala me u čudu i rekla "Ali, ja sam mislila da si ti Jevrej!"

Nije vreme za sličnosti

Skidali smo se i ljubio je svaki komadić moje kože. Poljubio me, pogledao u lice i rekao "Užasno me podsećaš na moju sestru". Bilo je bizarno.

POVEZANE VESTI

Utorak 10.11.2015. 20:52
Утврђено је да је пенис најљеније биће на свету.Лежи на јајима,диже се само уз нечију помоћ и онда тражи да га се гура.
Utorak 10.11.2015. 22:20
Nacrtao nastavnik na tabli muski polni organ i pita ucenike zna li neko sta je to. Svi cute, a Perica dize ruku i kaze: -Ja znam. Moj tata ima dva takva. -Kako bolan dva Perice? -Ima jedan mali kad piski i jedan veliki kad maami pere zube!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online