Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 09.07.2015.
02:30
24Sata.rs A

Da li je seks bolji sa devojkama koje imaju veće grudi ili zadnjicu?

To je dilema koja nas je oduvek mučila - da li muškarce više privlače velike grudi ili obla guza? Iako se oko toga šta je lepše za oko razlikuju stavovi, Beograđani su gotovo jednoglasno rekli - što se seksa tiče, bitnije je da...

egotastic.com
I jedno i drugo je dobro

... Da ima veliku guzu.

Da li zbog toga što smo poslednjih nekoliko godina svi opsednuti velikim guzama, zahvaljujući revoluciji koju je pokrenula Kim Kardašijan, ili jednostavno zato što je obla zadnjica odlika ženstvenosti, tek muškarci bi između prsate i guzate devojke - mahom odabrali onu sa većom pozadinom. Bar što se seksa tiče.

Evo šta kažu momci, a prenosi 24 Sata.rs.

Bolji je doživljaj

- Ja inače ne volim krupne devojke, pa ni ta Kardašijanka mi nije ovako privlačna, ali što se seksa tiče velika guza je nekako baš... Pa, seksi! Takve žene po pravilu bolje mešaju, pa je doživljaj bolji, imaš za šta da uhvatiš i jednostavno je erotičnije. Velike grudi generalno ne volim, a ni u seksu ne predstavljaju veliki plus - kaže  P. V. (25).

Guza je uvek seksi

- Poveća zadnjica mi je oduvek bila seksi, ako je dobro održavana, bez celulita i tih čuda. Taj oblik tela koji ima Kim Kardašijan mi je privlačan, mislim da je to baš ženstveno. Baš mislim da nema muškarca koji bi tome mogao da odoli, ma šta pričali - smatra Viktor.

Najbolje "otpozadi"

- Kao ekspert za velike guze, mogu da vam kažem da je najbolje otpozadi. Ne bih da ulazim u detalje, ali takva zadjnica je pravo neistraženo blago! - smeje se Bojan.

On ipak naglašava da treba praviti razliku između velike guze i gojazne devojke.

- Velika zadnjica je kada devojka nije debela, ali ima veliku pozadinu i uzak struk. U svakom slučaju, pre biram guzu nego grudi, jer grudi ne igraju veliku ulogu u seksu - dodaje on.

Grudi - da ti ruke budu zauzete

- Mislim da je to više stvar ukusa, ja recimo uopšte ne volim kad devojka ima veću guzu, dok su mi grudi što veće, to bolje! Ne samo što se izgleda tiče, nego i u seksi - kaže Vladimir.

Kada smo mu objasnili da drugi muškarci smatraju da guza igra mnogo veću ulogu u seksu od grudi, slatko se nasmejao.

- E momci, momci, niste vi to onda dobro koristitili! Ima tu mnogo načina, a igranje rukama nije jedini - smeje se on.

Ma, i grudi, i guza - i sve!

- Imao sam i mršave i krupnije devojke, i jedno da vam kažem - kad ona zna šta treba da radi u krevetu, obim uopšte nije bitan - kratak je Ivan.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online