Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 16.03.2015.
02:30
Vestionline A

Previše truda ne znači uvek dobar seks

Žene se tokom seksa čest opterete stvarima za koje misle da ih muškarci mnogo vole, pa zaborave da u samom seksu i uživaju. Još gore je to što muškarci i nisu baš oduševljeni nekim stvarima oko kojih se žene nenormalno trude. Ovo su neke tih situacija.

misfitmuse.wordpress.com
Vodite ga kroz seks i komunicirajte sa njim. Ne pretpostavljajte šta voli i želi.

1. (Vrlo) glasni orgazmi

Žene su uverene da glasni uzdisaji izluđuju muškarce. Donekle su u pravu, samo što to izluđivanje nije uvek u pozitvnom smislu. Bili to skoro nečujni uzdasi ili ultra glasni vrhunci, muškarci žele da se žena fokusira na svoj orgazam, a ne na to kako će ga prikazati. Opustite se i reagujte onako kako želite, a ne kako mislite da bi trebalo.

2. Tepanje piskutavim dečjim glasom

Iako je ponekad slatko, ovo je jedan potez koji muškarac nikad, ali baš nikad ne želi da čuje u krevetu. Svako ponašanje koje nalikuje detetu usred seksa pomalo je uznemirujuće.

3. Duboko grlo

Kada ga oralno zadovoljavate, vrlo je mala šansa da ćete to uraditi pogrešno, ali ne morate da glumite porno zvezdu da bi vaš parner bio zadovoljen. Ukoliko mislite da će korišćenje ruku za njega biti razočaravajuće, potpuno grešite. Na kraju, partneru je bitno da i vi uživate u onome što radite.

4. Ponavljanje njegovog imena... bezbroj puta

Igovoriti njegovo ime u krevetu je veoma seksi. Ipak, to ne treba forsirati niti prečesto ponavljati misleći da će oni zbog toga biti van sebe. Niko ne uživa u seksu s pokvarenom pločom.

5. Stalno zatvorene oči

Ono što muškarci mogu da zaključe o ženi koja ne otvara oči dok se sve ne završi nije ni malo laskavo. Oči trea otvoriti bar ponekad.

6. Potpuno prepuštanje posla njemu

Ovo je osetljivo područje. Ukoliko je preuzimanje kontrole za ženu neprijatno ili nešto što ne voli, onda to i ne treba da radi. Ali... ni jedan muškarac neće zameriti ako mu olakšate time što preuzmete vođstvo. Njima je to neverovatno seksi.

7. Kad "nije važno" što niste dostigli orgazam

Svaki muškarac koji zna šta radi u krevetu pobrinuće se da i partnerka doživi orgazam. Ako mislite da možete da doživite orgazam ali vam treba još malo vremena, onda mu "naredite" da obavi posao do kraja. Svideće mu se to "zaduženje".

8. Seks bez ikakve komunikacije

U redu je biti skroman i ne žaliti se, ali ne u krevetu. Ne morate biti agresivna šefica koju je nemoguće zadovoljiti, ali svaki muškarac bi voleo da zna šta partnerka voli i želi, a šta ne.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online