Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 21.06.2018.
02:30
A. Šišić - Vesti A

Pokloni bivšeg koji ga nadžive

Mnoge žene tvrde da fotografije sa nekadašnjim partnerom mogu da bace u kantu ili zapale, ali ne mogu da se odvoje od lutkica koje su dobile na dar.

pixabay.com
 

Raskid bio bolan ili ne, dame se uglavnom trude da ga prevaziđu tako što će da zabašure tragove na bivšu ljubav. Brišu broj telefona iz imenika, uklanjaju adresu sa mejla, menjaju život iz korena ali ipak, pojedine uspomene i predmete ne mogu da žrtvuju i bace u kantu, već ih samo sakriju u neki kutak ormana ili fioku.

Mnoge pripadnice nežnijeg pola često zaborave na te stvari, sve dok ih neko ne upita odakle im. Ali ima i onih koje ih se sete i posmatraju kada im je teško u novoj ljubavi. Kako su forumi poligon za istraživanja, stručnjaci su se potrudili da odgonetnu koji su to predmeti koje žene čuvaju a dobili su ih od bivših partnera.

Poznato je da dame često znaju da "zaplene" muške majice. Ove spavaćice su popularne od davnina. One srastu sa novom vlasnicom čak i kada se ona rastavi od mladića koji je prvo posedovao. Njegovi mirisni tragovi vremenom izblede, bledi i tkanina, pa čak i sentimentalna vrednost majice, ali zato navika dame da je obuče pred spavanje ne jenjava.

Ovo je komad zbog koga nežniji pol najčešće izgovara laži. Ako bi devojku upitala nova ljubav odakle joj ta muška majica, ona bi kao iz topa odgovrila da je dobila na nagradnoj igri, da joj je poklonio tata ili da je sama kupila.

Mnoge žene tvrde da od fotografija mogu da se odvoje, da ih bace u kantu ili ako su besne zapale, ali zato plišane igračke koje su dobile od bivšeg dečka ne mogu da unište. Mekane lutkice su nemi svedoci stare ljubavi, ne mogu da izdaju tajnu svog porekla i usput krase dom. Žene kažu da ne mogu da naškode jer za njih uvek može da se kaže da su dobijene na poklon od prijateljice, rođake, roditelja...
 

Kutija za sećanja

Poznato je da u 21. veku olako nakon raskida mogu da se zatru sve poruke iz telefona. Jedan klik je dovoljan da se izbrišu sećanja na staru ljubav. Ipak, dame koje su nekada dobile pismo od partnera, njega ne mogu i ne žele da unište. Rukom pisana osećanja sada imaju veću vrednost baš zbog čari tehnologije. Zato se takva pisma uglavnom čuvaju u nekoj "kutiji za sećanja" zabašurenoj u ostavi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online