Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 16.08.2015.
18:56
b92.net A

Lovac na preljubnike otkriva: Šta su pravi znaci prevare, a šta obična paranoja

Gotovo da nema osobe na svetu koja bar u jednom trenutku nije posumnjala da je partner vara. Uglavnom se sve završava na svađama i sumnjama, ali oni sa malo dubljim džepom odlaze korak dalje - plaćaju privatne detektive da otkriju da li su njihove sumnje opravdane.

ieatgrass.com
Ukoliko primetite neuobučajeno ponašanje, netipično za vašeg partnera - vreme je za uzbunu

Jedna žena koja se profesionalno bavi praćenjem ljudi po nalogu njihovih partnera, istražiteljka Barbara Voford, odlučila je da otkrije kako to sve izgleda i šta su pravi znaci da vas neko zaista vara, a šta obična paranoja.

- Prvo što uzimamo od podataka su lični podaci, gde odoba živi i radi, model automobila i broj tablica, kao i informacije poput kada obično ujutro odlazi od kuće i koje je uobičajeno vreme povratka. Prvo što proveravamo jeste da li partner zaista zna pravo radno vreme - otkriva Barbara.

Na ovom poslu, Barbara je naučila i da prvo treba otkriti da li su sumnje osnovane, pa tek onda pitati partnera, kao i da ga nikako ne treba napadati odmah, koliko god nelegično njegova objašnjenja zvučala. Kako bi svim ženama približila zašto je to odličan savet, otkrila je jedan zanimljiv slučaj sa kojim se susrela tokom karijere:

- Muškarac je svojoj supruzi govorio da ide na partiju golfa svakog dana u 16 časova. Budući da je bila zima i da je mrak padao već u 17 časova, ženi je bilo sumnjivo, jer niko ne igra golf po mraku. Ali, čovekl je zaista bio iskren - nekoliko dana zaredom sam ga pratila i svaki put je bio u društvu još dva muškarca na golf terenima i zaista igrao golf - ispričala je ona.

Naravno, to je bio redak slučaj, uglavnom su "mete" hvatane u prevari.

Koji su sigurni znaci prevare?

Barbara je otkrila i da vreme koje je potrebno da se razotkriju laži zavisi od togakoliko dobro se prevara krije.

- Jedna žena tražila je da pratimo njenog muža na službenom putovanju. Prvo što je uradio kad je pošao od kuće, bio je odlazak po jednu ženu. Umesto u Palm Springs (Kalifornija), kako je rekao supruzi, sa tom ženskom osobom je otišao u Las Vegas (Nevada). Prijavili su se u hotelu u istoj sobi, a mi smo napravili fotografije i pokazali klijentkinji. Ispostavilo se da je u pitanju bila njena prijateljica - priseća se istražiteljka.

Ona otkriva i da su fotografije i video snimci "sumnjivog ponašanja, pojavljivanja i društva" njihovo najjače oružje, ali da se nikada ne mešaju u sam čin prevare. Rizikovali bi da budu otkriveni, jer preljubnici tada najviše paze.

Iako se nikada ne meša u tuđe bračne probleme i nikoga ne osuđuje, posao je ipak uticao na Barbarino razmišljanje kada su u pitanju veze.

- U ovom poslu ne možeš, a da ne naučiš šta su stvarno znaci upozorenja. Najčešće su to promene u ponašanju, obično na gore, nova odeća, iznenadna briga o telu i vežbanje, novi, luksuzni auto i iznenadna "poslovna" putovanja - otkriva ona.

Takođe, ona je dodala i da stavljanje šifre na mobilni telefon i naloge na društvenim mrežama odjednom, kao i vrištanje na partnera ukoliko se približi njegovom mobilnom telefonu, svakako ukazuju da nešto nije u redu.

- Učestali pozivi i neprestano razmenjivanje poruka ne dolaze bez razloga, ukoliko vaš partner i ranije nije imao sličnu naviku - zaključuje Barbara.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online