Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
/
Nedelja 09.10.2016.
18:18
K. N - Vesti - Foto: Vesti A

Hvala što ste mislili na nas!

Saznavši posredstvom "Vesti" da u selu Tvrdojevac, pored Uba, u starom porodičnom objektu živi petočlana porodica Jovanović koju čine: 25-godišnji Lazar, 19-godišnji Dušan, 15-godišnji Dragić, 13-godišnja Milica i 11-godišnji Milan koji su ostali bez majke i oca, zaigralo je srce naših čitalaca.

Vesti
Obnoviće nameštaj i pokućstvo: Jovanovići

Duboko ganuti, poželeli su da im pruže svoju podršku o čemu smo pisali proteklih dana. Podsećanja radi, Nadežda Radović iz Vizbadena uputila im je pomoć od 100 evra, dok je anonimna porodica iz Sidneja darovala 300 dolara.

Oba priloga prosleđena su na njihovu kućnu adresu uz pomoć komšinice iz Uba Ivane Nikolić, koja brine o ovoj porodici i priskače u pomoć kad god je moguće, znajući da su se našli pred teškim životnim iskušenjem.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

- Veliko i od srca hvala tim dobrim ljudima koji su izdaleka mislili na nas. Ni sam ne znam šta bih drugo mogao da im kažem ili poručim. Istina je da samo za sada koliko-toliko zbrinuti. Primamo socijalnu pomoć, deca su dobila odeću, obuću, knjige i sveske za školu... Pri tom i sam radim, pa imamo za ono najosnovnije. S te strane, ne možemo da ne budemo zadovoljni. Isto tako smo uz pomoć komšija i opštine promenili stolariju na kući i sad nam je mnogo toplije. Zato ću novopristigle darove iz Nemačke i Australije iskoristiti da kupim nešto od nameštaja ili obnovim deo kuhinje. Sve što trenutno imamo kad je pokućstvo u pitanju ili je prastaro ili propalo. Još jednom hvala tim dragim ljudima, vašim čitaocima jer ćemo zahvaljujući njima moći da obnovimo bar delić tih stvari - poručio je svojim dobrotvorima Lazar Jovanović, glava porodice, koji svoju braću i sestre izdržava radeći za nadnicu kao moler, ne odbijajući nijedan posao.

Borba za bolje sutra

- Bogu hvala svi smo dobro i zdravo. Slušamo se i pomažemo međusobno. Nije lako kad ostaneš bez roditelja, ali život ide napred i mi moramo da se borimo, druge nema. Njih nikada nećemo moći da zaboravimo, uvek će ostati žal za njima - rekao je Lazar Jovanović

POVEZANE VESTI

HUMANITARNI MOST Svi smo mi Jovanovići!
HUMANITARNI MOST U srcu plemenite Nadežde
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online